Els casals d'estiu d'Ordino esperen superar els 70 infants de l'any passat per la crisi de la Covid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d’Ordino espera un augment dels infants que s’apuntaran aquest estiu al casal arran de la crisi del coronavirus. L’any passat van ser uns setanta. El servei començarà el 2 de juliol i s’allargarà fins al 7 de setembre.

El casal està obert a nens de 3 a 10 anys i inclou diverses activitats com excursions a la muntanya, equitació, jocs d’equip, piscina i diversos tallers.

La cònsol menor d'Ordino, Eva Choy, ha destacat que "treballem amb la idea de poder oferir el màxim d'activitats possibles".

L'objectiu és garantir un estiu amb força activitats per als infants per poder suplir el fet que algunes famílies no puguin anar de vacances i que els nens puguin passar un estiu agradable.

El comú està pendent de conèixer els protocols sanitaris que marcarà el ministeri de Salut. Les inscripcions es tanquen el 26 de juny.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.