Els Castellers d'Andorra, millor colla a la III Diada Internacional de la prèvia del Concurs de Castells de Tarragona

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Castellers d'Andorra han estat la millor colla de la tercera Diada Internacional que s'ha celebrat a Tarragona, com a prèvia del Concurs de Castells.

Els andorrans han completat el 4 de 6, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6, a més de dos pilars conjunts amb la resta de colles que hi han participat: els Castellers de Londres, els Castellers de París, els Xiquets de Copenhaguen i la Colla Castellera de Madrid.

La colla del Principat ha recuperat efectius i també les bones sensacions. El president dels Castellers d'Andorra, Juli Peña, es felicitava per haver aconseguit aquest resultat. "Ha estat una actuació molt bona. Primera vegada en 3 anys que hem pogut descarregar tots els castells. 70 persones han pogut venir entre castellers i acompanyants. Ha estat una sensació indescriptible. A veure si això fa engrescar la gent, podem remuntar i sortir cap amunt".

Informa: Redacció
Imatges: cedides Castellers d'Andorra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.