Cau un 25% el turisme rus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Baixada d'un 25% dels visitants russos. Si l'any passat es va tornar a xifres d'abans de la crisi, ara la devaluació del ruble s'ha tornat a fer evident. Això sumat a la poca neu d'aquest inici d'hivern, ha fet que els turistes d'aquest país es vegin poc pels carrers.

Fa un any els anunciàvem que els turistes russos tornaven a venir gairebé com ho feien abans de la crisi. Doncs bé, aquesta temporada les xifres han tornat a baixar. Des de la Unió Hotelera han notat que el nombre de reserves procedents de Rússia s'han reduït dràsticament. La pèrdua de poder adquisitiu en seria la causa principal.

Dilluns que ve se celebra l'any nou segons el calendari ortodox, data que tradicionalment posa fi a unes setmanes festives en què molts turistes d'aquest país acostumen a visitar el Principat. El temps tampoc ha ajudat a mantenir la xifra d'esquiadors.

Amb tot, caldrà esperar fins a final de temporada per fer balanç i veure quin ha estat el percentatge de davallada del turisme rus. Normalment, la darrera setmana de gener i el mes de febrer són dates d'ocupació força bones i podrien influir en el resultat.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.