La CEA, partidària també de rebaixar les penes per delictes fiscals no intencionats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El president de la  Confederació Empresarial (CEA) s'ha posicionat al costat de la Cambra de Comerç en relació amb la demanda d'un canvi en la consideració del delicte fiscal i creu que hauria d'haver-hi penes diferents en funció de la intencionalitat. Xavier Altimir deixarà de presidir la CEA dimecres vinent.

Xavier Altimir ha mostrat el seu suport a la proposta presentada pel president de la Cambra de Comerç que hi hagi penes diferenciades per al delicte fiscal en funció de la intencionalitat, que no sigui el mateix cometre frau fiscal per error que intencionadament.

El president de la Confederació Empresarial deixarà el comandament de la patronal dimecres vinent després de gairebé tretze anys com a primera espasa. Les eleccions estan programades per al dia 27, però si només es presenta una candidatura el seu successor se sabrà el dia 19. Altimir assegura que ho deixa en un bon moment: "hem obert oficina a Brussel·les, tenim molts més afiliats i un reconeixement públic que no teníem a l'inici".

Altimir ha fet aquestes declaracions en una trobada amb el Club de Màrqueting.

Informa: Sergi Cano / Silvia Callís
Imatge:Jordi Seabra

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.