Més d'un centenar de persones es concentren en suport als polítics catalans jutjats al Suprem

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de cent persones s'han concentrat aquesta nit a la Rotonda en suport als polítics catalans que són jutjats a Madrid.

A l'acte, que ha estat convocat per l'assemblea nacional catalana d'Andorra, s'ha llegit un manifest en el que s'ha titllat el judici al Tribunal Suprem espanyol de "judici de la vergonya", i s'ha indicat que és un dia trist per a tots els demòcrates. Els assistents a l'acte han llençat consignes de "llibertat presos polítics i independència, i han entonat l'Estaca i Els Segadors per acabar la concentració.

"Els presos no haurien de ser a la presó, haurien de ser al carrer. Ells només han fet que obeir el que el poble els ha encomanat i els seus ideals. És una vergonya que estiguin empresonats en un país democràtic, entre cometes", ha manifestat la presidenta de l'ANC Andorra, Roser Gordillo.

L'associació no descarta més actes com el d'aquest dimarts, en funció de com avanci el procés i ha anunciat que estarà present a les manifestacions convocades en territori espanyol.

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.