Un centenar de treballadors del Punt de Trobada es manifesta per reclamar una rotonda i una parada d'autobús

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un centenar de treballadors del Punt de Trobada s'ha manifestat aquest dilluns 1 de maig a les 8.30h per reivindicar la construcció d'una rotonda i una parada d'autobús davant del centre comercial.

Els treballadors han fet coinicidir expressament la manifestació amb el Dia del treballador. Amb una pancarta en què es llegeix el missatge "Volem una rotonda! Volem la parada de bus! Prou discriminació! Som tots iguals! Volem treballar!", els treballadors reclamen que se´ls tracti en igualtat de condicions, ja que consideren que se´ls ha descuidat després de l'eliminació dels girs a l'esquerra el passat mes d'octubre. Des de llavors, el centre ha recollit 12.000 signatures.

La representant dels treballadors, Marta Llamas, explica que reclamen "els mateixos drets i serveis que qualsevol treballador". "No estem fora del país, som una plantilla prou important, de 400 treballadors, com perquè se'ns faci cas com a treballadors i ciutadans del país", afegeix 

Els treballadors del Punt de Trobada se senten discriminats respecte dels altres centres comercials que disposen de rotondes per facilitar la sortida i entrada als llocs de feina així com parades d´autobús. Des del centre ja han fet arribar el seu malestar al Govern i és previst que dijous es puguin reunir amb el cap de Govern per mirar de trobar-hi una solució.

Des del centre comercial afirmen que aquesta situació afecta més de 400 treballadors i que  ha provocat una davallada important en les vendes a causa de les dificultats d'accessibilitat. Els treballadors tenen previst repetir la manifestació dimarts i dimecres a les 8.30h.

Informa/Imatge: Hèctor Romance

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.