Cinc xefs del país participaran en les jornades Goût de France

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cinc xefs del Principat participaran en la cinquena edició de Goût de France-Good France, una diada de la gastronomia francesa a escala mundial. Hi participen 5.000 xefs dels cinc continents. Aquesta és la quarta vegada que Andorra pren part en la jornada.

L'ambaixada de França, amb la Unió Hotelera, promou aquestes jornades gastronòmiques i culinàries en el marc del Goût de France entre el 9 i el 21 de març.

L'ambaixadora, Jocelyne Caballero, i la directora de la Unió Hotelera, Sara-Jean Giménez, s'han mostrat molt satisfetes per la col·laboració i han explicat que serà un maridatge entre la cuina francesa i l'andorrana. Goût de France aposta enguany per la gastronomia responsable. 

Els xefs Thierry Merle, del restaurant Abba Xalet Suites; Aurélien Deschamps, de l'hotel Diana Parc; Roger Biosca, del restaurant L'Isard; Carles Flinch, de Can Manel, i Sergi Gerónimo, de l'hotel Plaza, són els cinc restauradors que oferiran menús degustació en el marc de les jornades gastronòmiques.

Flinch avança que "hi haurà trinxat amb carn de casa i salsa romaní". Quant al peix, vol "jugar amb el marisc i el maridatge perquè sigui equilibrat".

Aquesta serà la quarta edició que Andorra participa en el Goût de France després que l'any passat no se celebrés.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.