Cinca es defensa de les crítiques i assegura que no hi haurà sorpreses en el CDI amb Portugal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, s'ha defensat avui de les crítiques de l'oposició en referència a la manca d'informació sobre el conveni per evitar la doble imposició amb Portugal.

Jordi Cinca, que és a Madrid en una trobada amb empresaris, ha volgut deixar clar que és un conveni que feia temps que es negociava i així en tenien constància els grups parlamentaris. Ha assegurat que "més vegades del que s'ha dit que s'estava a les acaballes de la negociació no es pot dir, i el ministre d'Afers Exteriors ho ha anat a explicar en diverses ocasions a la comissió".

El ministre de Finances ha exposat que el CDI signat amb Portugal diumenge a Nova York per part del ministre Saboya, s'ajusta als paràmetres de l'OCDE i, per tant, assegura que "no hi haurà cap sorpresa".

Informa: Andrés González-Nandín Imatge: Albert Refart

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.