Cinca, Saboya i Baró es plantegen com a relleu d’Antoni Martí a les eleccions

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Antoni Martí  manté que Demòcrates per Andorra ha de buscar un candidat alternatiu per als propers comicis generals. Així ho ha tornat a deixar clar en l´executiva celebrada aquest dimecres al vespre. Davant dels membres del partit va reiterar que la formació compta amb persones que podrien encapçalar el projecte taronja. 

Sobre la taula, a la trobada d'aquest dimecres s'han plantejat tres noms, els homes forts del partit: Jordi Cinca, Gilbert Saboya i l´actual president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró.

Uns noms que, de moment, i tal com asseguren fonts consultades, només s´haurien plantejat i que entrarien en la terna lògica de futuribles.

Abans de la trobada, però, tothom tancava files a l´entorn de la figura de l´actual cap de Govern. En la roda de premsa setmanal posterior al consell de ministres, un dels possibles candidats, Jordi Cinca, donava ple suport a la figura d´Antoni Martí i no es plantejava cap altra alternativa per encapçalar la llista electoral.

Qui també parlava de tancar files entorn a Martí és el secretari general de la formació. Carles Torralba, però també deia que el partit és democràtic, paraules similars a les que havia emprat ara fa una setmana després de l´anunci de Martí.

Sigui com sigui, el que sembla clar és que l´afer s´ha de tancar en els propers dies.

Informa: Anna Pifarré   Imatge: Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.