El cinema registra una pèrdua del 50% entre les restriccions i el certificat Covid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els cinemes han perdut la meitat de públic entre setmana i un terç el cap de setmana. La gran pantalla se'n ressent amb les noves restriccions per  l'augment de contagis i el passaport Covid. Això podria posar en perill unes festes en què a més venen estrenes llargues com la nova entrega de Matrix i Spiderman.  

Després d'uns mesos en què havia augmentat l'afluència als cinemes amb un aforament que des de la propietat es va marcar al 70%, la imposició del passaport Covid ha fet minvar el nombre d'entrades. Només el públic local s'ha reduït un 50%, ha detallat el director dels Cinemes Illa, Jordi Torres. 

L'augment de contagis ha fet la resta. Aquesta setmana s'ha anunciat la reducció de l'aforament al 50%. A hores d'ara l'ús de la mascareta és obligatòria a l'interior i només es pot retirar en el moment de menjar o beure, i és que amb l'aforament actual sense el servei de bar no seria rendible obrir. 

Per això s'espera que en els propers quinze dies la situació es capgiri per salvar les festes quan venen estrenes de llarga durada. "Demanem a la població que faci cas de les mesures per intentar tenir una mica més d'aforament". 

Spiderman, la nova entrega de Matrix, Canta 2 i l'esperada estrena de Paco León 'Mamà o papá', que ja s'havia d'estrenar fa un any, són algunes de les estrenes que de no contenir els contagis deixaran un fi d'any a la corda fluixa.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.