Una cinquantena d’empreses tenen el segell Llum Verda de FEDA

Una cinquantena d'empreses tenen ja el segell Llum Verda de FEDA, un distintiu que acredit que el 100% de l'energia que consumeixen aquestes és d'origen renovable. Amb aquest certificat, les empreses mostren el seu compromís amb la sostenibilitat i la reducció de les emissions de CO2. 

El total d'empreses adherides han certificat un consum total de més de 50.000 MWh/any des de l'estiu del 2022. Entre elles trobem empreses del sector del turisme, comerç, transport, consultoria, hostaleria, banca, salut i esports. Grandvalira Soldeu-el Tarter va ser la primera corporació a adherir-se al segell, que  també ha arribat a institucions públiques com el SAAS. Les organitzacions han deixat d'emetre més de 6.200 tones de CO2 fins al moment. 

A més de reduir les emissions de gasos amb efecte hivernacle, les empreses també aposten pel desenvolupament de les energies renovables i per tant ser responsables amb el medi ambient i el futur del planeta. 

Encara hi ha Llum Verda disponible perquè noves empreses vulgui certificar que l'electricitat que utilitzen és tota renovable. 

Informa: Redacció
Imatges:  Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.