Comença la segona edició del curs per prevenir el blanqueig de capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ja està en marxa la segona edició del curs sobre prevenció del blanqueig i finançament del terrorismo, que té 48 alumnes. El taller, organitzat per Andorran Banking, la Universitat d´Andorra i amb el suport de la UIFAND, va adreçat a professionals que volen aprofundir i ampliar coneixements sobre la normativa andorrana i internacional en aquesta matèria.

Els coneixements sobre els canvis legislatius per prevenir el blanqueig de diners il·lícits són una prioritat per a tots els sectors implicats. El curs, que compleix la segona edició, es planteja amb aquesta premissa i va dirigit a professionals de diversos àmbits que volen actualitzar els seus coneixements. De fet és l´opció més directa per tal d´aprofundir en els estàndards internacionals i la normativa andorrana sobre la matèria.

Els alumnes procedeixen de sectors com el bancari, el jurídic o el comercial. El curs no té garantida una tercera edició, però, vistes la demanda i l´interès, no es descarta que esdevingui un referent més de l´oferta acadèmica de la universitat.

Els estudis disposen d´un professorat format per professionals reconeguts en la matèria, com l´actual cap de la Uifand o el fiscal general de l´estat. El contingut es nodreix, sobretot, de la pràctica i les experiències aplicables a la gestió diària.

El curs, que s´estructura en 8 sessions i que finalitzarà amb una prova el 30 de novembre, compleix una de les recomanacions que va fer el Moneyval per als pròxims dos anys per a la prevenció del blanqueig.

Informa: Joan Antoni Sarmiento

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.