Comença la vacunació amb les 30.000 dosis d'Oxford-AstraZeneca de COVAX

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El centre d'administració de vacunes de l'antiga plaça de braus ha reobert aquest dimarts al matí després de dos dies d'aturada. I ho ha fet vacunant la població amb les dosis d'Oxford-AstraZeneca que van arribar la setmana passada mitjançant el projecte COVAX.

El ministeri de Salut preveu que en la primera jornada de vacunació amb aquesta remesa de vacunes d'Oxford-AstraZeneca passin pel centre prop d'un miler de persones que estan incloses en la fase 3 del pla de vaccinació. Es tracta de persones més grans de 60 anys i menors de 70 que no han estat vacunades en fases anteriors, persones de risc amb determinades patologies, treballadors de pisos tutelats i centre d'acolliment, personal essencial de primera línia i membres del centre penitenciari.

Els vaccins d'Oxford-AstraZeneca corresponen als 30.000 que van arribar la setmana passada a través del projecte COVAX, promogut per l'Organització Mundial de la Salut.

Aquest dimarts al matí les persones vacunades destacaven que el procés s'ha desenvolupat sense cap incidència i només algú lamentava no poder-se vacunar amb els vaccins de Pfizer-BioNTech.

Des de l'inici del pla de vacunació i fins aquest dilluns s'han administrat 12.440 vacunes, segons les dades del ministeri de Salut.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.