Comencen a declarar els encausats per les suposades irregularitats en la privatització de les ambulàncies

Aquest dijous al matí, dos exinterventors del SAAS han declarat com a encausats davant la batlle per les presumptes irregularitats en la privatització de la concessió del servei d'ambulàncies el 2007.

Es tracta de l'antic interventor delegat del Govern al sistema de salut públic Joan Blasi i l'ex-interventor general Josep Maria Altimir.

Durant els propers dies haurien de declarar l'exministra de Salut, Montserrat Gil i l'exdirector del SAAS, Ramon Cereza, entre d'altres.

Un dels aspectes que va fer que s'obrís la investigació va ser que l'executiu es comprometés a assumir el dèficit que poguessin tenir les empreses privades que es fessin càrrec del servei.

La iniciativa judicial sorgeix arran d'una querella del PS per les irregularitats detectades pel Tribunal de Comptes en l'exercici 2014 al SAAS.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.