Comencen les obres per embellir i convertir per a vianants les zones al voltant de The Cloud

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Han començat les obres d'embelliment de les zones comercials de Meritxell, Fener Boulevard i Riberaygua i Travesseres. Era un compromís del comú d'Andorra la Vella convertir aquests carrers per a vianants. Els treballs tindran un cost d'1,2 milions d'euros i s'allargaran uns 5 mesos.

Andorra la Vella ha començat aquest dilluns les obres de connexió i embelliment de les zones comercials de Meritxell, Fener Boulevard i Riberaygua i Travesseres.

Era un compromís del comú arran de la suspensió de The Cloud, per millorar el paviment de la zona i convertir-la en un espai per a vianants. La cònsol major, Conxita Marsol, ha declarat que "és una zona que ja és pràcticament per a vinants". S'adequaran les entrades dels aparcaments per tal que "cap vehicle hagi de travessar aquesta zona". 

Els treballs també s'emmarquen en la voluntat del comú de pacificar la parròquia. Tindran un cost d'1,2 milions d'euros i s'utilitzaran dos tipus de granit per adequar els carrers. També es col·locaran zones d'esbarjo, ha avançat el conseller d'Urbanisme, Josep Antoni Cortés. L'objectiu, ha dit, és "que la gent pugui gaudir dels eixos comercials i de la ciutat". 

Les obres es faran en dues fases i és previst que s'allarguin uns 5 mesos, fins al 5 de juliol.

Durant la primera els treballs es centraran en els carrers Prat Primer i de la Borda, mentre que en la segona es millorarà el carrer Sant Salvador i les avingudes Riberaygua i Meritxell

Informa: Laura Massegú
Imatges: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.