Comencen les obres per millorar l'estació de busos de la Seu d'Urgell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Han començat les obres de l'estació d'autobusos de la Seu d'Urgell per fer-li un rentat de cara i millorar les prestacions. És el punt d'arribada i sortida dels busos que enllacen la capital de l'Alt Urgell amb Andorra.

El Departament de Territori i Sostenibilitat del govern català ha iniciat aquesta setmana les obres de millora i rehabilitació de l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell.

S’hi renovarà la marquesina, es reforçarà el paviment i també s’adequaran les instal·lacions interiors, de manera que quedarà un equipament totalment adaptat a les persones amb mobilitat reduïda. La infraestructura data de principis dels anys 90, i des de l’Ajuntament han celebrat que per fi s’hi actuiï.

Les obres haurien d’estar acabades a la tardor i tenen un cost de 150.000 euros. S’emmaquen en un pla de la Generalitat que preveu invertir gairebé 2 milions d’euros en la millora de 15 estacions de busos de Catalunya. 

Informa: Gerard Gort-XTVL
Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.