Comencen les obres per al nou parc infantil i juvenil del Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Pas de la Casa tindrà un nou parc infantil i juvenil. Les obres ja han començat i és previst que estigui enllestit al novembre. Suposarà un cost de 428.000 euros. 

La intenció, ha remarcat la cònsol major, Laura Mas, és guanyar un nou espai de lleure i ajudar a millorar l'embelliment de la vila.

El projecte tindrà dues zones que es connectaran a través d'una escala. La primera tindrà jocs infantils i la segona, tobogans.

La mesura que s'afegeix a altres iniciatives del comú enfocades als joves i la gent gran.  De fet, la cònsol ha remarcat que aquest parc es troba a la mateixa zona que la nova escola bressol, on també s'hi ubicaran les instal·lacions per a la gent gran i una planta per a l'espai jove, que actualment és a pistes. La voluntat del comú és unificar tots aquests serveis en un mateix espai.

Informa: Roser Puigbò
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.