Els comerciants auguren una bona campanya de Setmana Santa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui i demà marcaran l'èxit de vendes d'aquesta Setmana Santa. Així ho creuen una bona representació del sector comercial del Principat. Asseguren que hi ha molt d'ambient al carrer i que el temps serà clau en els festius que queden. D'entrada, la sensació és d'un optimisme contingut.

Tot i que estem a l'equador dels festius de Setmana Santa, la sensació entre comerciants és que aquesta pot ser una bona campanya. Força gent al carrer des de primera hora i ambient de compra entre els visitants. Ara bé, el dia d'avui marcarà una mica la tendència de vendes d'aquests dies.

Encara és aviat per fer valoracions i la majoria de comerciants són prudents. El moviment de gent i de cotxes convida a ser optimistes. El públic majoritari és el familiar, però insisteixen que el consum ha canviat i que la motivació de venir fins a Andorra ja no és comprar. Després d'un hivern estrany, on el fred va arribar tard, i un febrer i març que han estat prou bons, ara esperen que el bon temps es mantingui en el que queda de Setmana Santa. 

Fa només dos mesos que va obrir el The Embassy, amb un producte molt selectiu. Comparteixen que hi ha molta afluència de gent aquests dies, però són pessimistes pel que fa a les vendes. Fan una reclamació al nou Govern.

Així doncs, caldrà estar pendent del cel tant avui com demà, en el que es preveu que siguin els dos dies més forts de vendes d'aquesta Setmana Santa.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.