Els comerciants de l'eix central encaren la darrera setmana de Nadal amb positivitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera setmana de les vacances de Nadal ha estat satisfactòria pels establiments del principal eix comercial d'Andorra la Vella. L'afluència de turistes continuarà i des de Mobilitat alerten de dificultats al trànsit pel cap baix fins al 5 de gener.

Propietaris dels establiments, com Carles Magdaleno de Cava Benito, asseguren que el Nadal és una de les èpoques més fortes de l'any juntament amb la Puríssima, per la qual cosa, els resultats positius "eren d'esperar".

Pel que fa als productes "estrella" d'aquest Nadal, en l'àmbit alimentari, destaquen els de proximitat, i altres que fins ara no eren tan presents al Principat, "com els dàtils", apunta Jordi Miralles, de Casa Bergé.

D'altra banda, la gran afluència de persones que han entrat a Andorra els darrers dies, tot i ser positiva per a les vendes, ha comportat algun problema de trànsit.

Des del departament de Mobilitat, s'ha avançat que els propers dies les cues seguiran presents, almenys fins al 5 de gener. La franja horària amb més dificultats serà entre les 9 i les 13h.

Informa: Marc Riera
Imatges: Karen Figueiredo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.