Comerciants i restauradors d'Encamp es bolquen amb l'Aplec de la Sardana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dia d'activitats al centre d'Encamp. Aprofitant l'Aplec de la Sardana dels Pirineus aquest matí s'han dut a terme activitats tan diverses com la tricotada o el mercat, amb la presència de molts dels comerciants de la parròquia. Tot plegat a l'espera que arribin els més de tres-cents sardanistes que ballaran a partir de la tarda.

Molta activitat avui a la plaça dels Arínsols d´Encamp. Una de les activitats més curioses ha estat la tricotada, aquest any amb menys participació però amb les mateixes ganes de difondre una modalitat, el ganxet, que es resisteixen a deixar d'existir. Cap a les 11 ha arribat l´hora del tastet on s´hi han apuntat molts comerciants del país. Totes aquestes activitats han servit per acollir les 16 colles que participaran en l´Aplec de la sardana dels Pirineus que comença a les 5 de la tarda. L´aplec arriba a la seva 27a edició i atreu unes 300 persones vingudes de tot Catalunya. Informa/Imatges: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.