Els comerciants del Pas de la Casa es mostren satisfets per l'afluència de visitants i confien en poder salvar l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Pas de la Casa està vivint un mes de juny molt bo tenint en compte el mateix mes de l’any passat i la crisi sanitària. Els comerciants consideren que si la tendència segueix igual, salvaran l’estiu i fins i tot, alguns creuen que recuperaran una part de les pèrdues causades pel tancament.

A dilluns al matí l’aparcament d’entrada al Pas de la Casa estava pràcticament ple, amb la majoria de vehicles de matrícula francesa. Hi ha activitat als carrers, sobretot familiar, i els comerciants estan molt satisfets de com ha anat el mes de juny, segons indica el president d'Iniciativa Publicitària i de l'Associació de Veïns i Comerciants del Pas, Jean Jaques Carrié.

Cada vegada els turistes es queden més temps i molts decideixen passar-hi també la nit, assenyala la cònsol major d'Encamp, Laura Mas.

Al principi sobretot es venia tabac però a mitjan mes va augmentar el volum de visitants i la varietat en les compres, segons expressen alguns turistes.

Botiguers i restauradors estan esperançats per als mesos que venen però tot dependrà de com evolucioni la crisi sanitària.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.