La comissió de les entitats cíviques aprofundeix en el centre per a joves amb problemes de conducta i el nou model d'atenció centrat en la persona

Els ministres d'Afers Socials i de Salut han exposat aquest dilluns a la comissió de participació de les entitats cíviques en l'àmbit dels serveis socials i sociosanitaris el projecte del centre residencial per a joves amb problemes de conducta i addiccions.

Els treballs per tirar endavant aquest espai, que s'ubicarà al Solà d'Enclar, ha estat un dels eixos principals de la cinquena trobada de la comissió, un òrgan consultiu i assessor de l'executiu creat fa tres anys. Els representants de l'organisme també han conegut el nou model de gestió sociosanitària centrat en la persona i des de l'executiu també s'ha analitzat el funcionament del servei de Salut Mental.

Informa: David Domingo
Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.