Una comissió independent decidirà quant s'ha de pagar a les empreses d'autobusos per compesar l'abonament a 30 euros i desencallar la polèmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una comissió independent desencallarà el conflicte entre les concessionàries del servei de bus i el Govern per l'abonament mensual de 30 euros. Aquest tiquet suposa una reducció important dels ingressos de les empreses i la compensació que ofereix l'executiu no les satisfà.

L'entrada en vigor l'1 de setembre de l'abonament mensual de 30 euros va tenir molt bona acceptació entre els usuaris però va crear problemes econòmics a Coopalsa i Autocars Nadal, les dues concessionàries de les línies regulars d'autobús.

L'executiu els va oferir una compensació per la reducció dels ingressos, ja que era una despesa imprevista en el contracte, però les dues societats la van considerar clarament insuficient

Després d'una polèmica de 4 mesos, totes les parts han decidit formar una comissió independent amb experts del sector del transport. Serien aquests especialistes els que decidirien què és el que ha de pagar el Govern per aquest canvi en les normes.

Bartumeu Gabriel, director general d'Autocars Nadal, espera "que trobin una solució al més aviat possible" que no hauria de trigar més de dos mesos.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.