La comissió de seguiment sociosanitari té la primera reunió amb l'objectiu de coordinar tots els centres davant la crisi sanitària

La comissió de seguiment sociosanitari, presidida pels ministres d'Afers Socials i de Salut, ha fet la primera trobada que ha servit per constituir la nova organització i informar de la situació actual en els centres sociosanitaris en relació amb la pandèmia. 

També hi han assistit representants de les entitats que exerceixen serveis residencials per a la gent gran i persones amb discapacitat.

Malgrat que ja es disposa d'un protocol d'actuació davant de nous contagis, la comissió vol enfortir la coordinació entre els centres pel que fa a mesures preventives.

Una de les accions que ja s'estan duent a terme són proves diagnòstiques de la Covid-19 de forma periòdica a tots els centres sociosanitaris.

Informa: Redacció
Imatges: Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.