El comitè d'empresa del SAAS assegura que hi ha àrees saturades, com l'UCI i l'atenció primària

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comitè d'empresa del SAAS no comparteix les explicacions que ha donat el director Josep Maria Piqué i assegura que hi ha àrees saturades. Les que més, la unitat de cures intensives i l'atenció primària. Per això han demanat una reunió amb la direcció, per demanar-li que se'ls aclareixi tot el que preveu el pla de contingència que hi ha activat en fase 2 i els reforços de personal.

Hi ha treballadors que estan fent moltes hores extres, fet que els comporta un estrès important. A més, no és fàcil cobrir algunes àrees que requereixen  professionals molt especialitzats.

Sobre el brot de casos positius de coronavirus que afecta sis pacients i sis professionals de l'àrea de cirurgia, el personal del SAAS lamenta que el ministre justifiqués dilluns que molt probablement el contagi havia estat dels treballadors als malalts sense saber-ho del cert. Apunten que els sanitaris segueixen seriosament totes les mesures de prevenció i que també podria haver estat algun acompanyant dels malalts. 

Informa: Laura Massegú

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.