La companyia de teatre AN-DANDA-RA tanca amb èxit tres dies d'actuacions amb l'obra "Garses"

Els tres personatges femenins de l'obra "Garses" s'acomiadaven de moment del públic andorrà al Teatre Comunal d'Andorra la Vella, després de tres dies d'actuacions. Ara, la peça de la companyia AN-DANDA-RA podria traspassar fronteres i participar en algun dels festivals de teatre d'estiu a Catalunya.

"Garses" és un text en castellà de Jorge Roelas satisfet per la iniciativa de la companyia andorrana de traduir el seu text i portar-lo a escena. La direcció com en anteriors ocasions ha anat a càrrec d'Irina Robles i els rols de les tres amigues de la infància que es retroben en l'edat adulta han estat interpretats per la Mercè Canals i la Lis i la Carol Caubet. La companyia treballarà ara la possibilitat de participar com ja han fet amb altres muntatges en algun dels festivals o fires de teatre catalans.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Guillem Casal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.