Complicacions en el trànsit a les parròquies centrals amb retencions importants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dimecres molt complicat per al trànsit a les parròquies centrals, amb retencions importants al llarg del dia. Mobilitat ho atribueix a un repunt en l'entrada de vehicles combinat amb la pluja.   

Segons ha indicat, no es pot donar una raó puntual que hagi provocat aturades en el trànsit en certs punts d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. La pluja ha estat un dels factors detonants de la circulació densa.

S'hi ha d'afegir el pas de vehicles estrangers per totes dues fronteres, habitual en qualsevol mes d'agost. Els punts més crítics, però, s'han localitzat a l'avinguda Tarragona de la capital, a la carretera de l'Obac i en conjunt a tot el centre d'Andorra la Vella.

Per dijous cal tenir en compte què a l'avinguda del Fener, a Escaldes-Engordany, es tallarà el trànsit entre el carrer de la Unió i el carrer Sant Antoni, a causa de treballs de formigonatge.

Des de Mobilitat es vol millorar la situació en aquesta època de l'any en què el país és zona de pas de molts viatgers. De fet dimarts es va instal·lar un dispositiu de doble carril a la CG-1, a l'altura de l'avinguda Francesc Cairat, de Sant Julià de Lòria, amb l'objectiu d'agilitar la circulació.

Informa: Sílvia Mestre

Imatges: Desirée Sala

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.