Compte enrere per al tercer i últim Debat d'Orientació Política de la legislatura 

El curs polític es va posar oficialment en marxa el Dia de Meritxell i demà arriba la primera cita important: el Debat sobre l'Orientació Política del Govern.

Serà el tercer d'aquesta legislatura i últim, i s'ha concentrat en només dos dies, a diferència dels anteriors que es van espaiar en tres jornades. Començarà dilluns al matí amb el discurs del cap de Govern i es reprendrà a la tarda amb les intervencions dels grups parlamentaris. Així es clourà la primera jornada. Dimarts s'iniciarà amb la rèplica del Govern i les successives dels grups parlamentaris.

Un cop finalitzi el debat els grups tindran un temps determinat per presentar propostes de resolució. I en cas d'haver-n'hi, aquestes es defensaran i es votaran a la tarda, donant per finalitzat el Debat d'Orientació Política. 

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.