El Comú d'Andorra la Vella preveu uns 70.000 visitants en una Fira que tornarà a la normalitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Comú d'Andorra la Vella preveu que l'edició de la fira d'enguany suposi "un retorn a la normalitat" i que hi passin uns 70.000 visitants.

Es durà a terme els dies 21, 22 i 23 d'octubre perquè l'estacionament estigui lliure pel pont de l'1 de novembre. Hi haurà uns 170 estands i la meitat de l'envelat serà per als automòbils. El pressupost és d'uns 400.000 euros. Com a novetats, enguany hi haurà un cicle de xerrades sobre el món digital i un viatge virtual per la capital.

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, considera que aquest últim punt permetrà als visitants "endinsar-se en una Andorra la Vella imaginària, amb unes ulleres. Es farà una experiència immersiva. I en un viatge de tres minuts per la parròquia. Una cosa diferent, amb unes ulleres 3D. Esperem que tingui bona acollida".

Informa: Pere Moliné
Imatges: Ricard Tenza

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.