El comú de Canillo disposa de dos milions d'euros en el fons de reserva

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els fons de reserva del comú de Canillo ascendeixen a prop de dos milions d'euros, un cop descomptades les despeses per la Covid-19 de l'any passat. En la sessió de comú, Francesc Camp ha reconegut que les converses amb la propietat del Palau de Gel han avançat el darrer mes i hi ha bona predisposició per arribar a un acord.

El comú de Canillo disposa d'1,9 milions d'euros en el fons de reserva, un cop descomptades les despeses de l'any passat, que bàsicament van anar a cobrir necessitats generades per la pandèmia.

El 2020 es va dotar el fons amb 500.000 euros, que finalment no s'han gastat. Algunes de les despeses van ser per a ajudes directes a empreses i persones i per inversions fetes a l'edifici comunal per adaptar-lo a la Covid-19.

Al consell de comú s'ha aprovat que cada any un 3% del pressupost d'ingressos sigui destinat al fons, percentatge que podria variar a la baixa o fins i tot no dotar-lo si no es compleixen les previsions.

D'altra banda, Francesc Camp ha confirmat que les converses amb la propietat del Palau de Gel han avançat el darrer mes i que l'acord està més a prop, tot i que no ha volgut posar una data per tancar l'entesa.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.