El comú dona per acabades les obres al voltant de l'escola andorrana de Santa Coloma i estrena el nou parc infantil

El comú d'Andorra la Vella ha donat per acabats els treballs del carrer de la Plana, a Santa Coloma, on s'han construït voravies per donar seguretat als estudiants, familiars i personal de l'escola andorrana.

Coincidint amb l'inici de l'ampliació de l'escola, s'ha dut a terme la separativa d'aigües, canalitzacions i instal·lació del cablejat de FEDA i Andorra Telecom i l'eixamplament del carrer en un parell de punts. El cost total de l'obra ha estat de més de 800.000 euros.

Nou parc infantil

A causa de la redefinició del traçat del carrer, la ubicació del Parc del Roure s'ha hagut de desplaçar uns metres. Operatiu des de la setmana passada i amb un cost aproximat de 200.000 euros, s'ha ampliat el terreny a 440 metres quadrats i s'han instal·lat un nou terra de seguretat i nous jocs inspirats en la fortalesa d'un castell.

Si abans l'entrada es feia des de l'avinguda d'Enclar ara es fa des del carrer de la Plana.

El comú, a més, ha habilitat un aparcament públic amb una setantena de places per donar servei a l'entorn, en especial al personal docent. També s'adjudicaran en les setmanes vinents els treballs de construcció del parc adjacent a l'aparcament que durà el mateix nom i tindrà accés des del passeig del riu.

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.