El comú d'Encamp aprovarà dijous l'acord amb SAETDE per fer esquiables els terrenys de Concòrdia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d´Encamp té previst aprovar el proper dijous un acord d´inversions amb SAETDE per ampliar el domini esquiable de Pas de la Casa Grau Roig. L´entitat presidida per Joan Viladomat guanya així un nou punt d´entrada a les pistes. L´acord també inclou millores pel Funicamp.

El comú d´Encamp té previst aprovar aquest dijous un acord d´inversions amb SAETDE per convertir part dels terrenys de Concòrdia en zona esquiable. L´entitat presidida per Joan Viladomat guanya així un nou punt d'entrada a les pistes. A més, l´acord inclou millores per al Funicamp.

Ho ha confirmat el mateix cònsol major d'Encamp, Jordi Torres. El cost total d´aquestes inversions serà d´uns quatre milions d´euros a càrrec de SAETDE. L´acord s´ha negociat durant aquest estiu per tal d´intentar desbloquejar l´acord d´intencions. Torres espera poder-lo tancar abans que s'acabi la legislatura.

La previsió és que les inversions anunciades estiguin llestes en un màxim de dos anys. Les primeres millores podrien engegar-se en breu, un cop aprovat l´acord, que podria rebre el suport de l´oposició encampadana i aprovar-se per unanimitat.

Informa: Laura Massegú / Anna Pifarré
Imatge: Arxiu
Locució: Ana Alamán

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.