El comú d'Escaldes vol destinar el milió d'euros del fons solidari a la CASS

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany vol donar directament 1 milió d'euros a la CASS per l'aportació al fons de solidaritat del Govern per la crisi sanitària. Així s'ha explicat durant la sessió de consell en què s'ha aprovat un pressupost equilibrat d'uns 30 milions. La minoria ha votat en contra perquè creu que enguany s'haurien d'incloure projectes emblemàtics com el de l'aparcament de l'Obac.

Escaldes-Engordany ha aprovat el pressupost del 2020, que estarà vigent una mica més de 5 mesos. Un dels punts clau és el milió d'euros previst per al fons solidari del Govern contra la crisi sanitària, amb un matís important.

La majoria comunal vol ingressar-lo directament a la CASS perquè la intenció és que es destini a pagar les suspensions temporals i els ajuts als autònoms, ha explicat la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili.

El pressupost és equilibrat i seria superior a 30 milions. Preveu uns 3 milions per a un projecte social per determinar que podrien ser pisos econòmics i ajorna inversions com la de l'aparcament de l'Obac per a més endavant. Això ha indignat la minoria, que ha votat en contra.

Durant la sessió també s'ha aprovat el projecte de reforma de les finances comunals que promouen tots els comuns i han jurat el càrrec dos nous agents de circulació.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.