El comú inaugura l'exposició "El batec d'un poble" amb fotografies de Valentí Claverol per mostrar la transformació d'Andorra la Vella al segle XX

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La mostra "El batec d'un poble", que es pot veure a la Llacuna fins a l'octubre, exposa la transformació d'Andorra la Vella des de principis del segle XX fins als anys 60.

Les autoritats comunals han inaugurat aquesta mostra que recull unes quaranta fotografies de l'arxiu Valentí Claverol i també algunes pel·lícules.

Es tracta d'un recull que va des de balls populars fins al futbol i el retrat de l'Andorra la Vella d'aquells anys, on ja es començava a notar l'empenta renovadora del turisme, entre altres fenòmens.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha destacat "com la parròquia ha sabut evolucionar relativament de pressa i com van ser d'emprenedors els andorrans de l'època".  Per la seva part, la comissària de l'exposició, Carme Soler, ha posat en relleu que les imatges de Claverol "són d'una gran poètica, amb una mirada molt sensible".

Informa: Pere Moliné
Imatges: Arnau Gaya

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.