El comú de la Massana aprova una rebaixa dels salaris del 10%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les cònsols de la Massana i els consellers han acordat en sessió de comú una rebaixa salarial del sou. Aquesta serà del 10% amb l'objectiu d'incrementar les ajudes socials.

Al març els càrrecs electes del comú van crear un fons solidari en el qual ingressaven una part del sou. I ara vistes les circumstàncies socials actuals i la llei aprovada el passat juny pel Govern, l'equip comunal ha aprovat una rebaixa salarial del 10% del sou fins al desembre.

Aquest percentatge es destinarà a ajudes socials, ha destacat la cònsol major de la Massana, Olga Molné.

Un dels temes destacats de la sessió de comú ha estat la modificació del POUP per permetre l'agrupació de tres unitats d'actuació per poder portar a terme conjuntament el projecte d'urbanització.

També s'ha augmentat en 1.776 euros la reserva pressupostaria dels treballs de reforma i ampliació del dipòsit d'aigua potable de la Caubella, que s'ha adjudicat en concurs a l'empresa PIDASA SERVEIS. Unes obres on es destinaran gairebé 250.000 euros i que duraran 8 setmanes.

Cal destacar també que s'ha fet el nomenament i la presa de jurament dels deseners dels quarts, que en cas de catàstrofe han d'acudir en ajut de la població.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Txema Galilea

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.