El comú de la Massana aprova la venda de dos edificis al Govern per fer pisos de lloguer a preu assequible

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Llum verd de la Massana al conveni amb el Govern per construir habitatges econòmics a Arinsal. La venda de dos edificis propietat comunal permetrà habilitar 42 apartaments, un 10% destinats als joves i un 5% a necessitats socials.

Els dos blocs estan situats al complex Ribasol d'Arinsal. Consten de quatre plantes cadascun, i una destinada a aparcaments. El cost de l'adquisició per part del Govern ascendeix a 5,5 milions i cal 5 milions més per habilitar els 42 habitatges, ja que actualment els dos blocs estan buits per dins. D'aquests el 10% es destinaran a joves i un 5% per a necessitats socials. La resta seran per lloguers a preus assequibles. El projecte contempla un model concret d'habitatges. 

El projecte servirà per pal·liar, en part, el greu dèficit d'oferta de lloguer, del qual no escapa la Massana. De fet, es treballa a trobar més alternatives. "No descartem buscar altres solucions perquè és un tema molt sensible que ens té preocupats i volem treballar-hi de valent", ha assegurat la cònsol major de la parròquia, Olga Molné.

El comú també s'ha aprovat un crèdit extraordinari de 100.000 euros per rehabilitar un nou espai destinat a magatzem.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Andreij Cristancho

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.