El comú de la Massana treballa en una aplicació per donar a conèixer els més de 50 camins de la parròquia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El turisme de muntanya és cada vegada més popular arreu del món. És per això que els comuns volen aprofitar aquesta tendència per sumar un atractiu més al país i a la seva parròquia. En el cas de la Massana, el comú treballa en una aplicació per descobrir els més de 50 camins que hi ha a la parròquia.

Aposta ferma de la Massana pel turisme de muntanya. Un tipus d'activitat que cada vegada té més adeptes dins el país i que s'està convertint també en un reclam turístic d'Andorra. Els comuns ho saben i és per això que des de fa temps, la majoria treballen per potenciar-ho

En el cas de la corporació massanenca, des del departament de Turisme s'ha iniciat un projecte per marcar els camins més emblemàtics de la parròquia.

Ho farà a través d'una aplicació mòbil que permeti visualitzar i seguir una cinquantena d'itineraris de tipus rural. L'objectiu és fer una crida al turista que vol conèixer el país a fons. 

Per això, el conseller de Turisme de la Massana, Josep Maria Garrallà, ha detallat que la idea és que es puguin descarregar els camins amb una descripció i fotografies sense necessitat de connectar-se, ja que "és un dels principals problemes que té el turista". 

D'altra banda, el comú també està treballant a habilitar una nova via ferrada a Arinsal. La finalitat: tenir una vista panoràmica de tot el poble des de dalt, ha explicat Garrallà. 

Tots dos projectes estan encara en un estadi inicial, però la previsió és tenir-ho enllestit de cara a la primavera de l'any vinent.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Ricard Tenza - Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.