El comú renovarà el Prat del Colat i farà realitat la demanda del Consell d'Infants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú de la Massana començarà al juny una reforma integral del Prat del Colat. Es tracta d'una actuació que abastarà tota l'àrea excepte la de restauració i que costarà 600.000 euros. Era una de les propostes que es van fer al Consell d'Infants, que avui s'han felicitat que una de les seves demandes es faci realitat.

La reforma del Prat del Colat, una de les demandes principals dels nens de la parròquia, començarà en unes setmanes i es farà en dues fases. La primera intervindrà sobre la zona esportiva i estarà enllestida a l'estiu. La segona es començarà a l'octubre i serà la que canviarà l'aspecte de tot el parc. El cònsol de la Massana, David Baró, avança que "es dividirà per edats, hi haurà tobogans, una tirolina, espais nous per a nens petits, zona per a joves i gent gran, i zona esportiva", Augura "un canvi molt important amb un pressupost entre 600.000 i 700.000 euros".

La remodelació del parc va ser una de les demandes que el Consell d'Infants va fer el curs passat. Els nens, que avui han fet noves propostes per millorar les àrees destinades a ells, han rebut molt bé la notícia.

Altres propostes que han fet és una campanya per millorar la imatge de la parròquia i eliminar les zones deteriorades, l'ampliació dels pipicans i la creació d'una zona d'esport per gent gran prop de les Fontetes.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Anna Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.