El comú de Sant Julià de Lòria, a punt d'enllestir el plec de bases per estudiar la viabilitat de la residència universitària

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En el marc de la inauguració, el cònsol major lauredià ha avançat un projecte que tenen entre mans: l'estudi sobre la viabilitat d'una residència universitària a la parròquia.

La creació d'una vila universitària és una de les ambicions del comú de Sant Julià de Lòria, que es vol convertir en el pol universitari del país. Per això, ja tenen gairebé enllestit el plec de bases que haurà de servir per estudiar-ne la viabilitat de la construcció, ha explicat el cònsol major, Josep Majoral. 

I és que una de les assignatures pendents de la universitat, ara que ha crescut en estudiants i oferta, són les instal·lacions

El Cub és com es coneix l'edifici que fa prop d'un any va inaugurar la Universitat d'Andorra. Un edifici que busca precisament poder encabir més alumnes, però que ja s'ha quedat petit. Per aquest motiu, el rectorat ja treballa amb el ministeri d'Educació per poder trobar nous espais.

Informa: Ariadna Guiu Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.