El comú tornarà a destinar als temporers del Pas de la Casa els pisos de l'extinta Gevivasa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els pisos del Pas de la Casa que el comú té en propietat tornaran a sortir a concurs per destinar-los al lloguer per als temporers que vinguin a treballar a l'hivern.

Es preveu repetir la fórmula de l'any passat, quan els habitatges es van concedir a Saetde, que va allotjar una part dels treballadors. "Vam fer un concurs, el vam adjudicar a Saetde i aquest any ho tornarem a fer perquè veiem que hi ha interès, l'any passat va funcionar bé i el retorn de pisos ha sigut adequat", explica el cònsol major d'Encamp, Jordi Torres.

Es tracta d'una quinzena d'habitatges que formaven part de l'extinta Gevivasa i que estaven destinats a l'oferta d'un lloguer reduït. El comú s'havia plantejat l'opció de vendre'ls, però la bona situació financera d'una banda i la tensió existent en el mercat de lloguer de l'altra han fet prendre la decisió que puguin acollir temporers. L'any passat s'hi van instal·lar una cinquantena de treballadors de pistes.

Informa: David Domingo
Imatge: Albert Refart-Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.