Els comuns acorden crear el consell d'adolescents

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La reunió de cònsols ha servit també per beneir la creació d'un consell d'adolescents a cada comú. La iniciativa ha rebut el vistiplau unànime, coincidint amb la compareixença de les ministres d'Educació i Ensenyament Superior i d'Afers Socials, Joventut i Igualtat. Ester Vilarrubla i Judit Pallarés han exposat el pla nacional de la infància.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas explica que tots els comuns han agafat el compromís per crear el consell d'adolescents i d'aquesta manera, seguir la línia marcada amb el consell d'infants. "Igual que tenim el consell d'infants, tots els comuns de la mà d'Unicef també, es treballen totes les propostes comunals a través d'aquests consellers. Per tant, aquest compromís per part de tots els comuns a crear aquest consell d'adolescents també s'ha ratificat aquí".

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.