Un concert de concursants d'Operación Triunfo, el plat fort de la festa major d'Andorra la Vella

Concursants d'"Operación Triunfo, el concurs de Televisió Espanyola, actuaran a la festa major d'Andorra la Vella. La capital ha contractat cinc dels artistes de la darrera edició d'OT per al concert del 6 d'agost.

Aitana, Ana Guerra, Cepeda, Miriam i Roi oferiran un concert a Andorra la Vella el 6 d'agost per la festa major. El concert no forma part de la gira dels concursants i només es podrà veure a Andorra i Vigo. 

Les entrades tindran un preu popular i en breu el comú té previst posar-les a la venda. El concert de la festa major es farà al pàrquing del Parc Central, com l'any passat. La voluntat és portar artistes de moda a preus assequibles. 

Aitana, que va ser la segona finalista del concurs televisiu, ja té el disc d´or per la recopilació de les seves interpretacions al concurs. Amb Ana Guerra, Aitana ha aconseguit un important èxit amb el tema "Lo malo". La resta de cantants del concert comencen a editar discos en solitari per començar la seva carrera musical després de la participació al concurs.

 

 

Informa: Gemma Rial

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.