Les concessionàries de les línies de bus recorren de nou contra les compensacions per l'abonament mensual a 30 euros

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Recursos administratius de les concessionàries del servei d'autobús per les compensacions per l'abonament mensual a 30 euros. Consideren que són molt baixes. Autocars Nadal ha presentat un altre recurs per les mesures anticovid.

El setembre passat va entrar en vigor l'abonament mensual a 30 euros de les línies de busos. Però les concessionàries creuen que el Govern no els ha compensat prou bé per aquesta mesura i han presentat recursos en contra. La diferència entre el que ofereix el Govern i el que reclamen és de més del 50%.

"Si s'arriba a un acord, retiraríem el recurs administratiu per poder tancar ja el tema de l'abonament a 30 euros i el gratuït. Van totalment relacionats perquè el diferencial respecte a quan vam guanyar el concurs hi continua sent."

Bartumeu Gabriel, director general d'Autocars Nadal

Autocars Nadal també ha presentat un altre recurs perquè entre l'1 de setembre del 2020 i final d'agost del 2021 van tenir un dèficit sobtat per les mesures per lluitar contra la Covid-19, una de les situacions que no preveien les bases del concurs per concedir la concessió de les línies de bus.

"El concurs i les bases han canviat totalment. Ens ho han canviat tot, ens han fet crear tensions de tresoreria i no és just."

Bartumeu Gabriel, director general d'Autocars Nadal

Malgrat tot això, des de Coopalsa s'assegura que estan convençuts que aviat s'arribarà a un acord amb l'executiu sobre aquestes discrepàncies.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.