Condemnen a 1 any i mig de presó ferma l'home que va envestir amb el vehicle el seu soci

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tribunal de Corts ha condemnat a 1 any i mig de presó ferma i 1 de condicional l'home acusat d'assassinat en grau de temptativa del seu soci en una cadena de restaurants. Queda condemnat pel delicte de lesions doloses i absolt del d'intent d'assassinat.

Els fets van tenir lloc el juny de l'any passat quan un home en va envestir amb el cotxe un altre, que estava aturat amb la moto, davant de casa seva. Tots dos eren socis des de feia uns 40 anys de diferents establiments de restauració i mantenien una mala relació.

La fiscalia va considerar provat que un dels socis va atropellar voluntàriament l'altre i per això va demanar que se'l condemnés a 9 anys de presó per un delicte d'assassinat en grau de temptativa. La defensa va assegurar que l'incident va tenir lloc perquè no hi veia prou bé i estava en l'indret per una coincidència. Per això, reclamava que se'l posés en llibertat.

Ara, el Tribunal de Corts condemna l'autor de l'incident a 1 any i mig de presó ferma i 1 any més de condicional pel delicte de lesions doloses i a compensar la víctima amb uns 1.000 euros, però l'absol de l'acusació d'assassinat en grau de temptativa. L'acusat estava en presó provisional des de juliol del 2017. Les parts encara poden recórrer la decisió judicial al Tribunal Superior.

Informa: J.A.Sarmiento/P.Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.