Conferències, teatre i cinema d'animació en el segon trimestre de la Saison Culturelle 2020-2021

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'ambaixada de França ha presentat el contingut del segon trimestre de la Saison Culturelle 2020-2021. Començarà amb una conferència-espectacle sobre el funcionament del cervell i finalitzarà amb una representació teatral sobre la relació dels éssers humans i els grans primats. També s'ha previst una mostra dels millors curtmetratges d'animació que han participat en la darrera edició del festival internacional d'Annecy.

Una conferència sobre el funcionament del cervell que barreja l'espectacle per qüestionar la naturalesa múltiple de la realitat. Aquest és el primer acte que s'inclou en el programa del segon trimestre de la Saison Culturelle 2020-2021 de l'ambaixada de França. Es preveu per al dia 28 d'aquest mes a les set de la tarda al Teatre comunal d'Andorra la Vella, amb l'expert en biofísica i actor Yvain Juillard i la doctora andorrana en neurociència Gina Devau Lenzi-Casal.

Malgrat que a causa de la pandèmia s'han de programar les activitats de manera trimestral, la qualitat és un dels aspectes que continuen presents. De fet, enguany, més que mai, ha remarcat l'ambaixador Jean-Claude Tribolet.

També hi ha haurà cabuda per al setè art. S'ha previst una mostra dels millors curtmetratges per a tots els públics que han participat en la darrera edició de Festival de cinema d'animació d'Annecy. Es durà a terme durant la setmana de carnaval, del 16 al 20 de febrer, en algunes parròquies.

El trimestre es tancarà el 13 de març a les nou de la nit amb una representació teatral a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d'Encamp. L'argument de "Les singes aussi s'ennuient le dimanche" gira al voltant de la relació entre els éssers humans i els primats, sense deixar de banda les reflexions científiques.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Desirée Sala
Imatges cedides: Yvain Juillard (Cerebrum)-Festival international du film d’animation d’Annecy-Sea Art

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.