Confirmades les noves tarifes d'autobús amb rebaixes per als abonaments a partir de l'1 de setembre

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El consell de ministres ha confirmat les tarifes d'autobus de les línies nacionals. Com ja s'havia explicat, s'apujaran un 2% tant el bitllet senzill com el d'anada i tornada. La resta disminueixen pel cap baix un 8%.

Les noves tarifes de les línies d'autobusos entraran en vigor l'1 de setembre. Els bitllets senzills han augmentat, aproximadament, d'acord amb l'IPC, tot i que els abonaments han baixat entre un 7 i un 10%.

L'objectiu d'aquests canvis és incentivar l'ús del transport públic i per això es fan descomptes en els bitllets que impliquin més viatges. Fins i tot s'ha previst que es pugui emprar el mateix abonament en línies diferents en les zones 1 i 2, les més poblades del país. S'introdueix un temps de transbord gratuït de 60 minuts dins de la zona 1 i de 70 minuts dins de la zona 2, segons ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover.

Una altra de les novetats que començaran a funcionar a partir de setembre és que s'ampliaran els horaris i els recorreguts.

Aquestes són les noves tarifes d'autobús a partir de l'1 de setembre

Bitllet senzill: 1,90 euros
Anada i tornada: 3,50 euros
Setmanal sense límit: 24,30 euros
Mensual sense límit: 70 euros
10 viatges: 12,40 euros
20 viatges: 23,50 euros
30 viatges: 33,70 euros
40 viatges: 42,60 euros

Informa: Pere Moliné
Imatges: Sergi LInares-Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.