El Consell d'Infants valida les propostes plantejades aquest any

El Comú d’Escaldes-Engordany ha acollit un nou ple del Consell d’Infants on s'han validat les quatre propostes que ja van ser aprovades pels joves. 

 

Les propostes, que han estat treballades afecten a la seguretat viària, la sostenibilitat, l’eficiència energètica i el mobiliari urbà.

Algunes de les propostes són la il·luminació d’alguns passos de vianants de la parròquia, l’adopció d’energies més netes en els edificis públics, que en aquest sentit, la cònsol major, Rosa Gili, ha explicat que s’ha impulsat el canvi en l’enllumenat públic a llums LED, s’han aplicat mesures d’estalvi energètic i s’ha treballat amb FEDA Ecoterm en la xarxa de calor i l’aprofitament de l’aigua termal. A més, està en marxa un projecte per instal·lar plaques solars al Prat Gran. Una altra de les accions que es durà a terme serà la de netejar i retirar residus de les muntanyes i camins de la parròquia. Així doncs, el mes que ve, l’escola francesa participarà en un ‘Clean up day’. La resta de les escoles faran el mateix durant el setembre. 

A l’últim, el Comú ha donat resposta a la demanda d’instal·lar un banc a l’entrada de l’aparcament de les Escoles, tot i que el Comú advertia que en altres indrets demanats pels consellers no era possible realitzar l’acció a causa de les mides de les voravies o bé perquè els terrenys no eren de titularitat comunal.

Informa: Redacció
Imatges; Comú d'Escaldes-Engordany

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.