La cònsol menor d'Ordino no aspirarà a la reelecció

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cònsol menor d'Ordino no es presentarà a les comunals. Així ho ha assegurat el cònsol major, que sí que tornarà a repetir com a candidat i que afegeix que el més natural seria un pacte amb els liberals en aquests comicis.

Josep Àngel Mortés ha afirmat que fins setembre no començaran a treballar en la candidatura d'ACO+Demòcrates a Ordino a les eleccions comunals.

El cònsol tornarà a presentar-se com a número 1 i la cònsol menor Gemma Riba ha declinat repetir com a número 2.

"Ella ha manifestat la seva decisió per temes personals seus i  a partir d'aquí ja està. No hi ha cap més problema. Només faltaria", ha expressat el cònsol afegint que si s'ho vol repensar, té la porta oberta.

Assegura que no descarten cap aliança amb cap grup polític, tot i que reconeix que el que té més sentit és reeditar l'aliança amb els liberals també a la parròquia. Destaca que s'han "entès perfectament amb les dues membres de la minoria, al contrari". "Si ens asseguéssim estaríem d'acord en un 90% del programa".

Conclou que creuen que han complert pràcticament tot el programa, però que, en tot cas, hauran de ser els electors qui els validin.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.