El Constitucional estima per segon cop que el Superior no argumenta per què es nega l'accés a la informació als germans Cierco

El Tribunal Constitucional sentencia per segona vegada que el Tribunal Superior no justifica degudament per què s’oposa a lliurar la documentació relativa a una comissió rogatòria internacional als germans Higini i Ramon Cierco i que, per tant, es vulnera el dret a una decisió fonamentada en dret, el principi d'igualtat d'armes i el dret a la defensa.

L'Alt Tribunal ja va tombar la primera sentència del Superior en considerar que no s'argumentava prou bé per què no es podia fer lliurament d'aquesta informació.

El Superior va tornar a emetre un veredicte en el mateix sentit i només afegia com a motivació que l'aute era conforme a les finalitats de la llei de cooperació jurídica penal internacional. Un extrem que el Constitucional estima que no és suficient i que segueix sense fonamentar i explicitar les raons.

Informa: Ester Pons

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.