Un conte per explicar el trastorn bipolar als nens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La necessitat d'explicar als seus fills el trastorn bipolar que pateix ha portat a la Iolanda Nadal fins al projecte: "Bip-bip... Marxem al planeta Bipolar". Un conte en el qual l'escriptora Angi Duró i la il·lustradora Cecilia Santañes creen una història a partir de l'experiència de la Iolanda amb la malaltia.

Ha estat el seu psiquiatre, Joan Obiols, un dels encarregats de parlar al públic sobre el llibre en la presentació que ha tingut lloc al Museu del Tabac, a Sant Julià de Lòria. Pel psiquiatre es tracta d'una iniciativa inusual que ha destacat la importància d'informar adequadament a l'entorn de qualsevol malalt de psiquiatria. També ha comentat que existeix un vincle entre aquesta malaltia i la creativitat i ha donat els noms de grans artistes que patien aquest trastorn.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.